software robot

Vertel me de waarheid. Hoe vaak wilde je dat iemand anders voor je werkte? Als een software robot? Hoe zit dat? Wellicht werkt u bij ons!

Vooral als het gaat om die taken die zich keer op keer herhalen en zo tijdrovend zijn. Of hoe vaak zei je: “Ik ben geen robot”? Je herinnert het je toch? Maar wat als er een software robot bestaat die je dromen kan waar maken?

Het wordt tijd dat je tijd hebt

Ok, ik denk dat het tijd is dat je kennis maakt met FAST, onze software robot. FAST kan al die taken overnemen die u niet wilt doen, waardoor u tijd heeft om u te concentreren op dingen die belangrijk voor u zijn en de groei van uw carrière mogelijk te maken.

FAST, de softwarerobot is door CoSo by AROBS ontwikkeld, na jarenlange ervaring in procesautomatisering, in samenwerking met UiPath, op het UiPath RPA-platform. Het is een reactie op een constante behoefte aan verbetering van de activiteit van de werknemer.

Hoe werkt FAST, de software robot?

In het algemeen kan FAST kantoortaken uitvoeren die betrekking hebben op documenten, deze openen, hernoemen en in een speciale map opslaan. Maar laten we eens kijken hoe het werkt bij nader inzien.

Laten we bijvoorbeeld een magazijnbon nemen. Na ontvangst zal FAST de bon openen om het type te bepalen: Inslagbon of Uitslagbon. Vervolgens wordt gecontroleerd op een nummer: Inslag-nummer of het Uitslag-nummer. Indien een Inslag-nummer wordt gevonden, zoekt FAST ook naar de Factuur referentie. Na het identificeren van al deze nummers, zal onze softwarerobot de PDF hernoemen voor een snellere weergave en deze in de juiste map plaatsen. Vervolgens maakt FAST een outputrapport dat naar de klant kan worden verzonden.

Voorheen gebeurde dit proces handmatig, wat vele uren in beslag nam, omdat er wekelijks honderden documenten moesten worden verwerkt.Wat zegt u over het ontmoeten van FAST, onze software robot? Maak kennis met elkaar via deze video https://youtu.be/jDcCCuS2Xao

In het algemeen is FAST ontwikkeld om mensen te helpen en menselijk werk te verbeteren. Onze softwarerobot is onvermoeibaar, vergist zich niet in zijn werk en levert in zeer korte tijd geweldige resultaten.

Grote geesten denken op eenzelfde manier

Om FASTPATH ​​Automation geboren te laten worden, heeft CoSo by AROBS zijn ervaring van meer dan twee decennia in procesautomatisering gecombineerd met de middelen die UiPath biedt. Door al die tijd te besteden aan automatisering, slaagde het bedrijf erin om uit te blinken met robotprojecten op gebieden als Transport & Logistiek of Verzekeringen, waarbij het met succes de UiPath Silver-certificering behaalde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *