samenwerking met soroco

Nederland, 10 november, /PRNewswire/ — FastPath Automation (FPA), de Intelligent Automation en RPA divisie van CoSo by AROBS, heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met Soroco, ‘s werelds eerste workgraph bedrijf.

Door deze samenwerking zal FPA Soroco’s Scout, een work graph platform, integreren in haar  bedrijfsoplossingen om klanten te helpen inefficiënties in processen bloot te leggen, factbase inzichten te gebruiken om bedrijfsprocessen te automatiseren en gerichte resultaten van  transformatieprogramma’s te behalen.

Met meer dan 26 jaar ervaring in softwareontwikkeling en intelligente automation heeft FPA veel ervaring in sectoren als logistiek en supply chain, groothandel en retail, (lokale) overheid, verzekeraars en banken. Door de oplossing van Soroco toe te voegen aan haar diensten, zal FPA zijn oplossingsexpertise uitbreiden en de leveringsmogelijkheden voor klanten in de Benelux verbeteren.

Soroco ScoutTM is gericht op de behoeften op enterprise niveau en bedient duizenden  gebruikers binnen elke organisatie. Het heeft geen IT-integratie nodig, beschermt de privacy van eindgebruikers en voldoet aan de GDPR. Scout ontdekt werkpatronen die specifiek zijn voor elk team en biedt AI-gestuurde ROI- en optimalisatie aanbevelingen. Het is cloud-native gebouwd op schaal en is beschikbaar in zowel PaaS als SaaS. Onlangs werd Soroco uitgeroepen tot leider in Everest’s Task Mining Products PEAK Matrix® Assessment 2022.

Edwin Provoost, Business Manager, Coso by AROBS, verklaarde: “Als servicepartner die klanten begeleidt in hun automatisering journey, werken we met best-of-breed oplossingen. Om bedrijven in deze reis te ondersteunen, is het cruciaal om hen de juiste tools te bieden om automatiseringspotentieel te ontdekken op basis van objectieve inzichten in alle activiteiten. De deep capture-technologie van Soroco levert dit, en samen met een geweldig partnermanagementmodel hebben we daarom grote verwachtingen van onze samenwerking.”

Munjal Jhala, Global Head of Channels and Alliances bij Soroco, zei: “Naarmate de vraag naar procesintelligentie toeneemt, helpen partnerschappen met organisaties zoals FastPath Automation ons om klanten wereldwijd van dienst te zijn en onze missie te ondersteunen om bedrijven te helpen begrijpen hoe werk op het terrein gebeurt via Soroco’s Scout-werkgrafiekplatform.” 

Over CoSo van AROBS:

Intelligente automatisering door middel van RPA en bedrijfsautomatisering zijn de belangrijkste diensten van CoSo by AROBS, geperfectioneerd door meer dan 26 jaar ervaring op dit gebied. CoSo by AROBS is gespecialiseerd in softwareontwikkeling, zeer bedreven in procesautomatisering, TransportManagementSystemen, EDI/API en educatieve software. Sinds 2018 heeft RPA-technologie een primaire focus bij CoSo.

CoSo wil haar positie als aanbieder van intelligente automatisering als service voor bedrijven in diverse sectoren met veel aandacht voor de logistieke sector in Nederland en België versterken en haar specialisatie uitbreiden. CoSo maakt sinds 2018 deel uit van de AROBS Group. Meer over FPA fastpathautomation.com.

Over AROBS Transilvania Software

AROBS Transilvania Software heeft zijn hoofdkantoor in Roemenië en is het grootste Roemeense technologiebedrijf genoteerd aan de beurs van Boekarest. AROBS levert softwarediensten en -oplossingen in verschillende industrieën, met ongeveer 70 partners van de business line Software Services in Europa en Amerika en meer dan 10.000 klanten van de business lines Software Products uit Europa en Azië. AROBS is aanwezig op 11 locaties in Roemenië en acht in het buitenland, en meer dan 1.500 AROBS-collega’s en -medewerkers bouwen oplossingen voor de toekomst in de automotive, embedded, klinische proeven, reizen, IoT, fintech en enterprise-oplossingen.

Meer over de AROBS: arobs.com

Over Soroco:

Soroco bouwt ‘s werelds eerste werkgrafiekplatform – een database van gedeelde digitale ervaringen die voortkomen uit ons dagelijks werk. Tegenwoordig besteden teams meer dan 60% van de werkdag aan ongestructureerde interacties in e-mails, documenten en aangepaste applicaties – buiten ERP, CRM en andere geregistreerde systemen. Deze enorme bedrijfsgegevens zijn onaangeboord en ongedocumenteerd. Ons vlaggenschipproduct Scout, aangedreven door de werkgrafiek, biedt bijna realtime, gestructureerde inzichten in deze laatste mijl van het werk en helpt bedrijven hun transformatietraject te versnellen. In tegenstelling tot traditionele oplossingen biedt de “werkgrafiek” een enkele bron van waarheid. Wij zijn een deep tech bedrijf met ~40 patenten. We zijn actief in de VS, Europa, het VK, Singapore en India, met een selectie van Fortune 500-klanten in 30 landen.

Ga naar www.soroco.com voor meer informatie over hoe we teams helpen hun werkgrafiek te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *