RPA_FASTPATH_homepage_site_1920x8802-min
Maak het potentieel van uw bedrijf vrij met RPA

—de snelste weg naar digitale transformatie.

Onze UiPath RPA-services

UiPath RPA-services


Procesverbetering

Lean & Six-Sigma - proceskalibratie


Implementeer UiPath RPA-oplossingen

Bouw en implementatie van robots


Ondersteuning en onderhoud

Na implementatie professionele ondersteuning en onderhoud

Center of Excellence

Centraal team met experts voor kennisdeling, onderzoek en training
.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bespaar tijd en moeite

FastPath Automation automatiseert processen om efficiëntie te vinden en biedt inzichten, waardoor het uw digitale transformatie vergemakkelijkt. Onze software maakt gebruik van de bestaande systemen om verstoringen tot een minimum te beperken.

Compliance

FastPath Automation-robots verhogen de compliance door uw exacte proces te volgen. U hebt altijd toegang tot documentatie en inzicht vanwege de rapportagetracks robots.

Verbeter de ervaring van uw medewerkers

Door taken te automatiseren, kan uw team zich concentreren op belangrijker werk en tegelijkertijd een beter rendement genereren.

Verbeter Customer Experience

Robots kunnen repetitieve taken aan, zodat teams extra diensten kunnen leveren aan uw klanten. Het standaardiseren van uw processen maakt uw resultaten efficiënter en productiever.

robot

Hoe uw bedrijf gaat profiteren van RPA Robotic Process Automation

UiPath RPA Robotic Process Automation stelt mensen in staat om creatief te zijn, om strategische acties voor de groei van uw bedrijf te bedenken, te creëren en te implementeren. Robotic Process Automation ondersteunt uw bedrijf bij het leveren van een verbeterde klanttevredenheid, waarmee u zich onderscheidt van de rest!

Heeft uw bedrijf behoefte aan snelheid? Heeft u behoefte aan nauwkeurigheid in gegevensverwerking en kortere verwerkingstijd? Wilt u de robot uit de mens halen?

Voor dit project hebt u een betrouwbare partner nodig – wij zijn in het bezit van de Silver UiPath Certification voor Nederland!

Het toepassen van RPA resulteert in nauwkeurigheid, voorspelbaarheid en winstgevendheid. Het totaalpakket

01

Verbeterde conformiteit - Eenmaal ingesteld voeren RPA-robots alle werkzaamheden volledig conform wat uit waardoor risico’s worden verminderd. Alles wat ze doen wordt bijgehouden en opgeslagen. U heeft hierdoor de volledige controle om te werken volgens bestaande regels en normen.


02

Snelle kostenreductie : RPA kan de verwerkingskosten tot wel 80% reduceren en genereert in minder dan een jaar een positief rendement op investeringen. De besparingen op uw totale bedrijfskosten kunnen oplopen tot wel 20%.

03

Enorme schaalbaar - RPA is super schaalbaar tussen bedrijfsonderdelen en afdelingen. RPA voert een enorme hoeveelheid werkzaamheden parallel uit, van desktop tot in de cloud. Op basis van werkdruk en seizoensinvloeden, zijn meer robots snel inzetbaar tegen minimale kosten.

04

Verbeterde productiviteit en snelheid - Werknemers profiteren primair van de voordelen van RPA omdat repetitieve handelingen worden overgenomen, het hen vrijwaart van een toenemende werkdruk en het hen in staat stelt hun werkelijke potentieel te ontplooien.


Benieuwd wat RPA voor u kan betekenen?

WIJ ZIJN SILVER UIPATH-CERTIFICAAT

Wat is Robotic Process Automation?

RPA is de technologie die iedereen vandaag de dag de mogelijkheid biedt om computerapplicaties (robots) te configureren voor het reproduceren en integreren van handelingen door een persoon die werkt met elektronische systemen voor het uitvoeren van een bedrijfsproces. Robots gebruiken de gebruikersinterface voor het vastleggen van informatie en het controleren van applicaties, net als mensen dat doen. Ze vertalen, activeren reacties en communiceren met andere systemen om een groot aantal repetitieve taken uit te voeren. Alleen slaapt deze nooit en maakt geen fouten.

Vergeleken met andere conventionele IT-oplossingen stelt onze software organisaties in staat om te automatiseren voor een fractie van de prijs en tijd die hier normaal voor staan. RPA integreert niet en maakt gebruik van de huidige infrastructuur zonder de onderliggende systemen, die moeilijk en kostbaar te vervangen zijn, te verstoren. Met RPA zijn kostenefficiëntie en compliance niet langer operationele kosten, maar een bijproduct van deze.

Hyperautomatie – de # 1 trend van 2020

We hebben een perfecte combinatie nodig tussen meerdere technologieën, tools voor automatisering en softwarepakketten voor een beter werkresultaat. Naast het feit dat Hyperautomatisering een groot aantal verschillende tools bevat, verwijst het tevens naar alle stappen van automatisering zelf, zoals ontdekken, analyseren, meten, ontwerpen, automatiseren, monitoren, opnieuw beoordelen.

Sta klaar voor Hyperautomatisering

Discover– Verken wat u kunt automatiseren via de process mining mogelijk gemaakt door AI

Build – Iedereen kan automatiseringen creëren

Run – Met gebruik van uw toepassingen werken robots samen met uw mensen voor het uitvoeren van automatiseringen

Involve– Voor een volledige automatisering van de processen werken robots en mensen samen

Measure – Met het gebruik van ingebouwde analyse kunt u de inzichten van de bedrijfsmetriek zien, en niet alleen de robotmetriek

Voor ons soort mensen zullen we ons soort robots in UiPath RPA maken

Omdat mensen verschillen, zullen de robots die gecreeerd worden om mensen te ont-robotiseren ook verschillend zijn. De meeste  UiPath RPA-oplossingen omvatten de UiPath RPA-ontwikkelaarstool, een controller en de robot zelf.

UiPath Robotic Process Automation is veelzijdig en flexibel genoeg om in bedrijven van iedere omvang te worden gebruikt, van startups tot bedrijfsorganisaties. Hier volgt een overzicht van de twee veelvoorkomende types op de markt:

 • Programmeerbare bots — Een programmeerbare robot wordt gedefinieerd door ingestelde regels en aanwijzingen. Voordat de bot aan het werk kan dienen parameters te worden gedefinieerd door ontwikkelaars. Het gaat uiteindelijk om het stap voor stap in kaart brengen van een procedure, wat een tijdrovende bezigheid kan zijn voor uitgebreidere taken.
 • Intelligente robots — Bots met een kunstmatige intelligentie kunnen zowel historische als actuele informatie analyseren om te leren hoe werknemers een procedure uitvoeren. De robot volgt uw klikken, muisbewegingen en handelingen. Wanneer er na een bepaalde periode genoeg informatie is geanalyseerd, heeft de bot voldoende informatie om het proces te voltooien. Intelligente en zelflerende bots zijn meer geschikt voor het uitvoeren van procedures met betrekking tot ongestructureerde gegevens en procedures met betrekking tot het wijzigen van parameters.

Benieuwd wat RPA voor u kan betekenen?

WIJ ZIJN SILVER UIPATH-CERTIFICAAT

RPA levert u gegarandeerd een hoge ROI en korte terugverdientijd!

Door inzet van RPA bent in staat uw productiviteit te maximaliseren door repetitieve handelingen te automatiseren. We halen de robot uit de mens! Dit verminderd de verwerkingstijd met minimaal 40% , er zijn usecases beschikbaar die dit onderschrijven.

De operationele efficiëntie verbeteren: nooit meer zorgen over hoe u de resource plant en piekvolumes aanpakt.

Significante verbetering van de kwaliteit omdat robots nooit moe worden en hun aandacht nooit verslapt: fouten en de daar aan gerelateerde foutkostenworden geminimaliseerd.

Geavanceerde analyse en gedetailleerde rapporten die u nodig heeft om uw bedrijf te beheren: de robots voeren dezelfde processen uit als mensen, echter de robots leggen alle details van de processen vast en slaan ze op voor later gebruik bij controle en analyse.

Gemak en snelheid van implementatie, omdat de tools verbinding maken met uw complete infrastructuur: RPA zit bovenop de bestaande infrastructuur van een organisatie en integreert met verschillende systemen en databases op gebruikersinterface (UI) niveau. Dus geen dure integraties!

Onze successen in UiPath RPA

Koolwijk Polsbroek ging sneller richting de toekomst met FastPathAutomation

Testimonials
Client Image

Wij werken met veel kleine klanten en niet iedereen accepteert koppelingen tussen ons en hun systeem. We moesten op zoek naar een andere manier om bestellingen automatisch in te voeren in ons TMS- of WMS-systeem.  Toen vonden we Robotic Process Automation of RPA. Met deze door CoSo by AROBS in samenwerking met UiPath aangeboden software-robot, slaagden we erin om handmatige, op regels gebaseerde repetitieve processen te automatiseren. Dat is ideaal! Alle bestellingen van onze klanten worden nu geregistreerd door onze software-robot die ook de gescande documenten archiveert, waardoor de betrokken medewerkers tijd hebben om in andere activiteiten te investeren. Het enige wat wij moeten doen als we naar huis gaan is, de robot uitschakelen. Anders werkt hij de hele nacht door. Deze getuigenis werd voor het eerst gepubliceerd in het Transport en Logistiek Magazine

 • Jan-Willem Keijl
 • IT-manager bij Koolwijk Polsbroek

Wat is het verschil RPA en andere tools voor bedrijfsautomatisering?

Denkt u erover om uw bedrijf te introduceren op de snelste weg naar digitale transformatie?

We hebben een aantal vragen om u te helpen kiezen welke repetitieve, hoog volumineuze projecten geoptimaliseerd kunnen worden met RPA:

 1. Heeft u een gegevens gestuurd systeem of proces wat u ondersteunt om de identificatie en prioritering van taken die geautomatiseerd moeten worden?
 2. Is er mogelijk weerstand tegen dit soort veranderingen in uw organisatie? Is er een belangrijke reden voor deze weerstand?
 3. Welke kleine processen kunt u tegen een laag risico inzetten voor automatisering?
 4. Hoe betrekt u andere stakeholders bij de besluitvorming voor de investering in RPA.
 5. Is er een algemene consensus – of verschil van mening – over de redenen voor de inzet van RPA, in het algemeen?
 6. Wanneer er sprake is van onenigheid, is er een methode om beide kanten, beide standpunten te testen?
 7. Bent u het eens over hoe succes met RPA eruitziet?

Statista.com presenteert de voorspellingen ten aanzien van de uitgaven aan robotic process automation (RPA) -software wereldwijd. In 2019 bereikten de wereldwijde uitgaven aan RPA-software een bedrag van 1,3 miljard U.S. dollars, dit zal groeien naar 2,4 miljard in 2023.

Het 3e jaarlijkse wereldwijde RPA uitgegeven door Deloitte erzamelde informatie door het onderzoeken van bedrijven die RPA zijn gaan gebruiken en bevroeg hen met betrekking tot de tevredenheid na de implementatie van de technologie.

Met betrekking tot de aangenomen doelstellingen bij de ingebruikname van RPA, schatten de ondervraagden die RPA? hadden geïmplementeerd dat 20 procent van de capaciteiten van de processen werd geleverd door robots. Dit was in overeenstemming met de verwachtingen die waren uitgesproken vóór de proof of concept- of pilotfases. Maar onder organisaties die RPA reeds opschalen, was de standaard doelstelling maar liefst 52 procent van de capaciteit. Degenen die RPA op grote schaal implementeren, denken dat hun elektronische personeelsbestand hun individuele personeelsbestand voor wat betreft de leveringscapaciteit zal overtreffen op het gebied van administratieve en repetitieve taken.

Lagere kosten in de bedoelde processen worden meestal bereikt door afschaling of bevriezing van de wervingsprocessen, en door personen door te schuiven naar hoger gewaardeerde functies. Het bewijsmateriaal dat dit onderzoek opleverde onderstreept en versterkt wat we leerden door ervaring met de implementatie van RPA – namelijk dat de voordelen op het gebied van omzet en productiviteit de kostenvoordelen kunnen overtreffen: 86 procent van de ondervraagden geeft aan dat hun verwachtingen en aanzien van de verbetering van de productiviteit met RPA uitkwamen of overtroffen, terwijl exact hetzelfde geldt voor 61% ten aanzien van verwachtingen met betrekkingen tot prijsverlaging.

Andere voordelen die door de ondervraagden werden genoemd en die hoger worden gewaardeerd dan de kostenbesparing zijn onder meer verbeterde conformiteit; verbeterde kwaliteit/nauwkeurigheid; de mogelijkheid om 24/7 te werken.

Benieuwd wat RPA voor u kan betekenen?

WIJ HEBBEN UIPATH CERTIFICATION

Laatste nieuws

Recente blog's

automatiseringstools
RPA is nog steeds een van de meest populaire en efficiënte automatiseringstools. Het probeert...
In deze blogpost zijn we van plan om te graven (bedoelde woordspeling) voor meer...