FastPathAutomation is het speciale merk voor het UiPath RPA-bureau van CoSo by AROBS, met kantoren in Nederland

In ons UiPath RPA-bureau werken experts in softwareontwikkeling en doorgewinterde ontwikkelaars aan de beste RPA-tools voor uw bedrijf. We zijn toegewijd aan ons werk en tot nu toe zijn we erin geslaagd om uit te blinken in RPA-roboticaprojecten voor logistieke, transport- en verzekeringsbedrijven.

CoSo by AROBS doet al meer dan 26 jaar automatisering. Uitgroeien tot een UiPath RPA-bureau was vervolgens slechts een kwestie van tijd. De oorsprong van dit bedrijf is te vinden in de technische automatisering en de productieautomatisering. In de laatste decennia is het bedrijf ook sterk gegroeid op het gebied van softwareontwikkeling.

COSO WORDT MOGELIJK GEMAAKT DOOR AROBS SINDS 2018

AROBS Transilvania Software is een leverancier van softwareontwikkelingsdiensten op het gebied van kant-en-klare systemen en op maat gemaakte applicaties op basis van de nieuwste technologieën. Met 20 jaar ervaring in de softwareontwikkeling voorzien we in de IT-behoeften van bedrijven op het gebied van reizen, automobielindustrie, thuisautomatisering en lifestyle-wetenschappen, IoT, bedrijfsprogramma’s. We bieden geavanceerde en efficiënte web-, mobiele, cloud- en ingebedde opties, volledig functionele IT-systemen en IT-producten.

AROBS groeit, sinds de oprichting in 1998 in Cluj-Napoca, Roemenië, voortdurend door en we combineren uitstekende specialisten met goed afgestemde maar adaptieve procedures. Ons doel is het consistent leveren van kwalitatief hoogwaardige IT-outsourcingprojecten . De kwaliteit van onze oplossingen en de door onze experts aan de dag gelegde toewijding hielp ons bij het opbouwen van sterke, langdurige partnerschappen met honderden bedrijven uit Europa en de Verenigde Staten.

Ons enthousiasme voor technologische noviteiten en onze voortdurende inspanningen om nieuwe vaardigheden te verwerven en ons aan te sluiten bij trends in de markt. We hebben van AROBS een van de belangrijkste spelers in het Roemeense IT-landschap gemaakt. AROBS heeft meer dan 950 werknemers die werkzaam zijn in onze Roemeense kantoren en internationale vestigingen: Duitsland, Hongarije, Moldavië, Indonesië, Nederland en België.

Onze ontwikkelaars kunnen u bijstaan tijdens de levenscyclus van de productontwikkeling van uw applicaties, van ontwerpen tot programmeren en testen. Programmering van de applicatie en lay-out voor hotelboekingen, personeelsmanagement, e-commerceoplossingen, beheer van klinische trials, op locatie gebaseerde oplossingen, thuisautomatisering, of geautomatiseerde betaalsystemen zijn slechts een paar gebieden waarvoor u hoog gekwalificeerde experts en procedures kunt vinden in AROBS.

Bovendien is ons klantenbestand sinds 1998 sterk uitgebreid tot meer dan 1600 klanten uit 14 landen. Veel prestigieuze klanten zijn afkomstig uit Duitsland, Finland, Zwitserland, Noorwegen, Oostenrijk, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten

Wilt u het UiPath RPA-totaalpakket?

WIJ HEBBEN HET SILVER UIPATH-CERTIFICAAT

Ons RPA-bureau heeft een sterk team van specialisten en RPA ontwikkelaars

Latest News

Recent blog post

Transport & Logistics event in Antwerpen
FastPath Automation was aanwezig op het evenement Transport & Logistics, dat plaatsvond op 19-21...
Intelligente automatisering
Ons werk vormt ons leven. We besteden er een derde van onze tijd aan....