Digitale transformatie wordt onder anderen ondersteunt door door RPA adoptie, outsourcing en teamuitbreiding. FastPath Automation is er om deze digitale transformatie te ondersteunen en UiPath RPA volledig te implementeren.

Expertise in Robotic Proces Automation

RPA-outsourcing geeft je onbeperkte toegang tot hoog opgeleide professionals, RPA-ontwikkelaars die klaar zijn om elk RPA vraagstuk te beantwoorden en uitstekende RPA-oplossingen te bedenken.

Bedrijfsprocessen veranderen als gevolg van de onvermijdelijke ontwikkeling die in de tijd plaatsvindt. Wanneer een bedrijf besluit om nieuwe technologieën te gebruiken, zoals bijvoorbeeld Robotic Process Automation, komt de universele vraag “make or buy” altijd voorbij.
Als u besluit RPA-outsourcing voor uw projecten te gebruiken, profiteert u van belangrijke voordelen, zoals toegang tot een grote pool van ontwikkelaars, efficiënte ontwikkeling en implementatie zonder de extra kosten. Met andere woorden binnen een zeer korte tijd de kennis en vaardigheden voor inzet van RPA. RPA-outsourcing geeft u dus de tijd om u te concentreren op de belangrijkste problemen, de kernactiviteiten van uw bedrijf, het te personeel gebruiken om strategische taken op te lossen en wellicht nog het belangrijkste: parallel kennis en vaardigheden intern op te bouwen en uw eigen Center of Excellence te creëren.

Benieuwd wat RPA voor u kan betekenen?

WIJ ZIJN SILVER UIPATH-CERTIFICAAT

Toegang tot hooggekwalificeerde RPA-ontwikkelaars

rpa-developer

Elk project heeft zijn specifieke behoeften en criteria. Via RPA-outsourcing en teamuitbreiding geven u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een grote pool van RPA-specialisten met een fit op de voor u geldende vraag. Met RPA-outsourcing hoeft niet te investeren in het vinden, trainen en behouden van de specialisten. Hierdoor bestaat uw team ervaren RPA-ontwikkelaars en RPA-analisten met succesvolle projecten in hun portefeuille.

Kostenbesparingen
in het digitaletransformatieproces

rpa-solution

Als u vanuit make-or-buy kiest voor make, kan het zoeken naar de meest geschikte manier om een RPA-project uit te voeren, extra kosten en extra personeel met zich meebrengen. Als u ervoor kiest om voor uw RPA-project samen te werken met een RPA-outsourcingpartner, worden deze uitgaven vermeden. Dat stelt u in staat kapitaal vrijmaken en geeft de mogelijkheid om dit in andere projecten te gebruiken.

Effectieveimplementatie
van
Robotic Process Automation

RPA-projects

Uw RPA-outsourcingpartner dient goede kennis te hebben van de implementatie van RPA-projecten=. Dit geeft maximale efficiëntie en zorgt voor een begin-tot-afronding van uw RPA-project.

 

 

RPA-outsourcing, resourcing enteamuitbreiding

Ons RPA-team bestaat uit getalenteerde en gemotiveerde ontwikkelaars, gepassioneerd door automatisering en met jarenlange ervaring in softwareontwikkeling, met verschillende succesvolle RPA-projecten. Onzeontwikkelaarszijn UiPath-gecertificeerd.

Een RPA Business-analist moet weten hoe hij de RPA-kennis kan combineren met het proces. Hij / zij moet het bedrijf, het proces en de technische vereisten in detail begrijpen. In nauwe samenwerking met de een materiedeskundige, modelleert de bedrijfsanalist de processen en optimaliseert deze indien nodig. De primaire verantwoordelijkheid van een bedrijfsanalist in een RPA-proces, is om vast te stellen welke processen geschikt zijn voor automatisering en de ontwikkeling van het executieplan voor het gehele automatiseringsproces.

Onze UiPath-gecertificeerde RPA-bedrijfsanalist kan u helpen met:

 • Vast te stellen of een proces al dan niet in aanmerking komt voor automatisering, een diepgaande analyse die wordt gemaakt van de gebruikte applicaties en processen
 • Maken van een PDD (Process Definition Document) op en volgt deze op
 • Monitoren van het RPA-proces

De rol van een RPA-ontwikkelaar is erg complex. Hij / zij moet de workflowautomatisering ontwerpen, ontwikkelen en testen. De ontwikkelaar moet ook ondersteuning bieden tijdens de implementatiefase van de RPA-oplossing en werkt ook zij aan zij met de business analist tijdens de procesdocumentatie. Daarnaast het team te helpen bij het testen, implementeren en onderhouden van de oplossing.

Onze UiPath-gecertificeerde RPA-ontwikkelaars kunnen u helpen met:

 • Ontwikkelingsstrategie en ontwerp
 • Tussentijdse en laatste codereview
 • Stelt de PDI (Process Design Instruction) op en volgt deze op
 • Registreer en volg alle wijzigingen

Het definiëren van de architectuur van een RPA-oplossing en het van begin tot eind valt onder de verantwoordelijkheden van de RPA-architect. De architect ondersteunt de ontwikkeling en alle implementatiefasen. Hij / zij selecteert de juiste tools en functionaliteiten en zorgt ervoor dat de oplossing voldoet aan de richtlijnen.

Onze UiPath RPA-architect kan u helpen met:

 • Ontwerpen van een oplossing die voldoet aan alle functionele eisen en alle compliance- en beveiligingseisen
 • De architect fungeert als brug tussen het bedrijf en de IT-afdeling

Een RPA-infrastructuurspecialist is degene die verantwoordelijk is voor de infrastructuurondersteuning, de installatie van de servers en technische ondersteuning voor het oplossen van de mogelijke problemen. Hij / zij werkt nauw samen met de architect om de RPA-oplossing te voltooien.

Onze RPA-infrastructuurspecialisten zijn uiteraard UiPath-gecertificeerd.

Zodra het proces in productie is genomen, begint de rol van  de RPA-beheerder; hij/zij neemt de monitoring, samenhang en het onderhoud van het RPA-project over.

Onze UiPath-gecertificeerde RPA-beheerders kunnen u helpen met:

 • Identificeren van problemen die kunnen optreden tijdens het RPA-proces en deze oplossen
 • Houdt de “wijzigingen” bij en noteert deze indien nodig
 • Wijzigt inloggegevens en gebruikersonderhoud
 • Voert toezicht op het proces

De kwaliteit van het project wordt gegarandeerd door de projectmanager. Hij / zij zorgt ervoor dat alles op tijd geleverd wordt en daarvoor werkt de PM nauw samen met het ontwikkelteam, het bedrijf en de opdrachtgever.

Onze UiPath-gecertificeerde projectmanagers kunnen u helpen met:

 • Ontwerp en implementatie van het plan
 • Testen van het plan
 • Overleg en communicatie
 • Budgetbewaking en tijdlijn
 • Zorgt ervoor dat de informatie beschikbaar is wanneer dat nodig is
 • Zorgt voor de oplevering van het project

ZIE OF UW PROCESSEN KUNNEN IN AANMERKING KOMEN VOOR AUTOMATISERING MET EEN GRATIS ANALIZE

Wilt u weten welke bedrijfsprocessen geschikt zijn voor RPA-outsourcing?

Ontdek waar de kansen liggen in uw bedrijf met een GRATIS ANALYSE! We zullen de processen met het meeste RPA-potentieel identificeren, kwalificeren en selecteren op basis van criteria zoals volume, frequentie en foutgevoeligheid.

FASTPATH AUTOMATION, GESPECIALISEERD IN RPA PROJECTEN

team extension

Process automation with robots is the primary focus of CoSo by AROBS. That’s why CoSo launched its main RPA business line – FASTPATH ​​Automation.
After 27 years of experience in software development, CoSo by AROBS has gained a lot of experience in the field of process automation in logistics, local government, business services and much more. Our team of RPA specialists in the Netherlands and Belgium is supported by more than 900 experienced developers from Romania, Moldova, Hungary and Serbia.

BRIEF HISTORY
27 years ago CoSo by AROBS was born from the passion for automation – process automation – business automation, so the origin of the company lies in the field of technical automation, specifically production automation. Over time, CoSo by AROBS has gained experience in software development and RPA (Robotic Process Automation).
CoSo by AROBS main customers include Alpega, Emerson, BASF and Schneider.
CoSo by AROBS is located in Ulvenhout (Breda), The Netherlands with a subsidiary in Belgium.

Would you like to know more about robotic process automation?
Automation of business processes is the basis of Robotic Process Automation. It is a technology that enables the automation of business procedures through the use of a software robot.
RPA is governed by business logic and is intended to perform many business actions without errors. An RPA software robot never gets tired. The robot can work continuously without breaks at low prices.

Extra Info Afhankelijk van hoe het is geprogrammeerd, kan een RPA-robot taken uitvoeren zoals berekeningen maken, inloggen op programma's, mappen en bestanden verplaatsen, e-mail en bijlagen openen. Sommige robots kunnen ook inhoud uit documenten, e-mails, formulieren of pdf's extraheren en verwerken, verbinding maken met platform-API's en nog veel meer.

Een van de voordelen van RPA is het verlagen van bedrijfskosten die verband houden met menselijke fouten. Omdat het vanaf het begin geprogrammeerd is, is er geen ruimte voor fouten in iets dat door de softwarerobot wordt uitgevoerd. De prijs kan een ander groot voordeel zijn. Het implementeren van een RPA-procedure is relatief goedkoop, aangezien het een laag bovenop uw huidige software is en er dus geen aangepaste software en systeemintegratie nodig is. De software emuleert namelijk handelingen en activiteiten.
In dit stadium is de bot zeer goed in staat om taken van lage tot medium complexiteit uit te voeren. Als een bedrijf RPA wil implementeren voor complexere taken, kan het worden geüpgraded met cognitieve technologieën zoals natuurlijke taalverwerking, machine learning of spraakherkenning.

Robotic Process Automation verbetert ook de werkomgeving voor de medewerkers. De robots nemen de repetitieve taken op zich die voorheen door de medewerkers werden gedaan. Op deze manier kunnen mensen zich concentreren op belangrijkere en intelligentere activiteiten, zoals klantenservice, klantervaring en het ontwikkelen van meer ideeën die de organisatie ten goede komen.
FASTPATH Automation lost uitdagingen op het gebied van robotprocesautomatisering op met behulp van innovatieve technologieën, maar ook met SCADA, PLC, DCS, batch of alternatieve managementproductiesystemen en -technologie. We zijn er ook trots op dat bij FASTPATH Automation - CoSo by AROBS, ingenieurs van Robotic Process Automation werken aan het vinden van hoogwaardige systeemintegratie voor de olie-, chemische en benzine-, biotechnologische en farmaceutische industrieën.
Evenzo bieden we kennis over diverse technologieën zoals DCS, PLC en ESD, ATEX, Wireless, ISA S88 / Batch en SIL (TUV-gecertificeerd), kennis en expertise Profibus, HART en Foundation Fieldbus. Zowel FASTPATH Automation als CoSo by AROBS en onze engineers zijn VCA-gecertificeerd.

Onze ervaring in software voor industriële procesautomatisering brengt nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. We optimaliseren hun logistiek met onze software, en we werken om tijd te winnen en om uiteindelijk de inspanning te optimaliseren om een complete bedrijf automatiseringsoplossing te leveren.
LAATSTE NIEUWS

Recente blog's

cognitieve technologieën
Robotic Process Automation en cognitieve technologieën, welke al in veel industrieën over de hele...
Automatiseringstrends
Automatiseringstrends zijn niet nieuw meer, omdat veel bedrijven de eerste stappen al hebben gezet...

Benieuwd wat RPA voor u kan betekenen?

WIJ ZIJN SILVER UIPATH-CERTIFICAAT