Digitale transformatie wordt onder anderen ondersteunt door door RPA adoptie, outsourcing en teamuitbreiding. FastPath Automation is er om deze digitale transformatie te ondersteunen en UiPath RPA volledig te implementeren.

Expertise in Robotic Proces Automation

robotRPA-outsourcing geeft je onbeperkte toegang tot hoog opgeleide professionals, RPA-ontwikkelaars die klaar zijn om elk RPA vraagstuk te beantwoorden en uitstekende RPA-oplossingen te bedenken.

Bedrijfsprocessen veranderen als gevolg van de onvermijdelijke ontwikkeling die in de tijd plaatsvindt. Wanneer een bedrijf besluit om nieuwe technologieën te gebruiken, zoals bijvoorbeeld Robotic Process Automation, komt de universele vraag “make or buy” altijd voorbij.
Als u besluit RPA-outsourcing voor uw projecten te gebruiken, profiteert u van belangrijke voordelen, zoals toegang tot een grote pool van ontwikkelaars, efficiënte ontwikkeling en implementatie zonder de extra kosten. Met andere woorden binnen een zeer korte tijd de kennis en vaardigheden voor inzet van RPA. RPA-outsourcing geeft u dus de tijd om u te concentreren op de belangrijkste problemen, de kernactiviteiten van uw bedrijf, het te personeel gebruiken om strategische taken op te lossen en wellicht nog het belangrijkste: parallel kennis en vaardigheden intern op te bouwen en uw eigen Center of Excellence te creëren.

Benieuwd wat RPA voor u kan betekenen?

WIJ ZIJN SILVER UIPATH-CERTIFICAAT

Toegang tot hooggekwalificeerde RPA-ontwikkelaars

Elk project heeft zijn specifieke behoeften en criteria. Via RPA-outsourcing en teamuitbreiding geven u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een grote pool van RPA-specialisten met een fit op de voor u geldende vraag. Met RPA-outsourcing hoeft niet te investeren in het vinden, trainen en behouden van de specialisten. Hierdoor bestaat uw team ervaren RPA-ontwikkelaars en RPA-analisten met succesvolle projecten in hun portefeuille.

Kostenbesparingen
in het digitaletransformatieproces

outsourcing

Als u vanuit make-or-buy kiest voor make, kan het zoeken naar de meest geschikte manier om een RPA-project uit te voeren, extra kosten en extra personeel met zich meebrengen. Als u ervoor kiest om voor uw RPA-project samen te werken met een RPA-outsourcingpartner, worden deze uitgaven vermeden. Dat stelt u in staat kapitaal vrijmaken en geeft de mogelijkheid om dit in andere projecten te gebruiken.

Effectieveimplementatie
van
Robotic Process Automation

outsourcing

Uw RPA-outsourcingpartner dient goede kennis te hebben van de implementatie van RPA-projecten=. Dit geeft maximale efficiëntie en zorgt voor een begin-tot-afronding van uw RPA-project.

 

RPA-outsourcing, resourcing enteamuitbreiding

Ons RPA-team bestaat uit getalenteerde en gemotiveerde ontwikkelaars, gepassioneerd door automatisering en met jarenlange ervaring in softwareontwikkeling, met verschillende succesvolle RPA-projecten. Onzeontwikkelaarszijn UiPath-gecertificeerd.

Een RPA Business-analist moet weten hoe hij de RPA-kennis kan combineren met het proces. Hij / zij moet het bedrijf, het proces en de technische vereisten in detail begrijpen. In nauwe samenwerking met de een materiedeskundige, modelleert de bedrijfsanalist de processen en optimaliseert deze indien nodig. De primaire verantwoordelijkheid van een bedrijfsanalist in een RPA-proces, is om vast te stellen welke processen geschikt zijn voor automatisering en de ontwikkeling van het executieplan voor het gehele automatiseringsproces.

Onze UiPath-gecertificeerde RPA-bedrijfsanalist kan u helpen met:

 • Vast te stellen of een proces al dan niet in aanmerking komt voor automatisering, een diepgaande analyse die wordt gemaakt van de gebruikte applicaties en processen
 • Maken van een PDD (Process Definition Document) op en volgt deze op
 • Monitoren van het RPA-proces

De rol van een RPA-ontwikkelaar is erg complex. Hij / zij moet de workflowautomatisering ontwerpen, ontwikkelen en testen. De ontwikkelaar moet ook ondersteuning bieden tijdens de implementatiefase van de RPA-oplossing en werkt ook zij aan zij met de business analist tijdens de procesdocumentatie. Daarnaast het team te helpen bij het testen, implementeren en onderhouden van de oplossing.

Onze UiPath-gecertificeerde RPA-ontwikkelaars kunnen u helpen met:

 • Ontwikkelingsstrategie en ontwerp
 • Tussentijdse en laatste codereview
 • Stelt de PDI (Process Design Instruction) op en volgt deze op
 • Registreer en volg alle wijzigingen

Het definiëren van de architectuur van een RPA-oplossing en het van begin tot eind valt onder de verantwoordelijkheden van de RPA-architect. De architect ondersteunt de ontwikkeling en alle implementatiefasen. Hij / zij selecteert de juiste tools en functionaliteiten en zorgt ervoor dat de oplossing voldoet aan de richtlijnen.

Onze UiPath RPA-architect kan u helpen met:

 • Ontwerpen van een oplossing die voldoet aan alle functionele eisen en alle compliance- en beveiligingseisen
 • De architect fungeert als brug tussen het bedrijf en de IT-afdeling

Een RPA-infrastructuurspecialist is degene die verantwoordelijk is voor de infrastructuurondersteuning, de installatie van de servers en technische ondersteuning voor het oplossen van de mogelijke problemen. Hij / zij werkt nauw samen met de architect om de RPA-oplossing te voltooien.

Onze RPA-infrastructuurspecialisten zijn uiteraard UiPath-gecertificeerd.

Zodra het proces in productie is genomen, begint de rol van  de RPA-beheerder; hij/zij neemt de monitoring, samenhang en het onderhoud van het RPA-project over.

Onze UiPath-gecertificeerde RPA-beheerders kunnen u helpen met:

 • Identificeren van problemen die kunnen optreden tijdens het RPA-proces en deze oplossen
 • Houdt de “wijzigingen” bij en noteert deze indien nodig
 • Wijzigt inloggegevens en gebruikersonderhoud
 • Voert toezicht op het proces

De kwaliteit van het project wordt gegarandeerd door de projectmanager. Hij / zij zorgt ervoor dat alles op tijd geleverd wordt en daarvoor werkt de PM nauw samen met het ontwikkelteam, het bedrijf en de opdrachtgever.

Onze UiPath-gecertificeerde projectmanagers kunnen u helpen met:

 • Ontwerp en implementatie van het plan
 • Testen van het plan
 • Overleg en communicatie
 • Budgetbewaking en tijdlijn
 • Zorgt ervoor dat de informatie beschikbaar is wanneer dat nodig is
 • Zorgt voor de oplevering van het project

ZIE OF UW PROCESSEN KUNNEN IN AANMERKING KOMEN VOOR AUTOMATISERING MET EEN GRATIS ANALIZE

Wilt u weten welke bedrijfsprocessen geschikt zijn voor RPA-outsourcing?

Ontdek waar de kansen liggen in uw bedrijf met een GRATIS ANALYSE! We zullen de processen met het meeste RPA-potentieel identificeren, kwalificeren en selecteren op basis van criteria zoals volume, frequentie en foutgevoeligheid.

FASTPATH AUTOMATION, GESPECIALISEERD IN RPA PROJECTEN

Procesautomatisering met robots is de primaire focus van CoSo by AROBS. Daarom lanceerde CoSo zijn belangrijkste RPA-business line – FASTPATH ​​Automation.

Na 27 jaar ervaring in softwareontwikkeling heeft CoSo by AROBS veel ervaring opgedaan op het gebied van procesautomatisering in logistiek, lokale overheid, zakelijke dienstverlening en nog veel meer. Ons team van RPA-specialisten in Nederland en België wordt ondersteund door meer dan 900 ervaren ontwikkelaars uit Roemenië, Moldavië, Hongarije en Servië.

KORTE GESCHIEDENIS

28 jaar geleden is CoSo by AROBS ontstaan ​​uit de passie voor automatisering – procesautomatisering – bedrijfsautomatisering, dus de oorsprong van het bedrijf ligt in het gebied of technische automatisering, specifiek productieautomatisering. In de loop van de tijd heeft CoSo by AROBS ervaring opgedaan in softwareontwikkeling en RPA (Robotic Process Automation).

Tot de belangrijkste klanten van CoSo by AROBS behoren Alpega, Emerson, BASF en Schneider.

CoSo by AROBS is gevestigd in Ulvenhout (Breda), Nederland met een dochteronderneming in België.

Wilt u meer weten over robotic procesautomatisering?

Automatisering van bedrijfsprocessen staat aan de basis van Robotic Process Automation. Het is een technologie die de automatisering van bedrijfsprocedures mogelijk maakt door het gebruik van een software robot.

RPA wordt beheerst door bedrijfslogica en is bedoeld om veel zakelijke acties foutloos uit te voeren. Een RPA-softwarerobot wordt nooit moe. De robot kan continu werken zonder pauzes tegen lage prijzen.

Extra Info Afhankelijk van hoe het is geprogrammeerd, kan een RPA-robot taken uitvoeren zoals berekeningen maken, inloggen op programma's, mappen en bestanden verplaatsen, e-mail en bijlagen openen. Sommige robots kunnen ook inhoud uit documenten, e-mails, formulieren of pdf's extraheren en verwerken, verbinding maken met platform-API's en nog veel meer.

Een van de voordelen van RPA is het verlagen van bedrijfskosten die verband houden met menselijke fouten. Omdat het vanaf het begin geprogrammeerd is, is er geen ruimte voor fouten in iets dat door de softwarerobot wordt uitgevoerd. De prijs kan een ander groot voordeel zijn. Het implementeren van een RPA-procedure is relatief goedkoop, aangezien het een laag bovenop uw huidige software is en er dus geen aangepaste software en systeemintegratie nodig is. De software emuleert namelijk handelingen en activiteiten.
In dit stadium is de bot zeer goed in staat om taken van lage tot medium complexiteit uit te voeren. Als een bedrijf RPA wil implementeren voor complexere taken, kan het worden geüpgraded met cognitieve technologieën zoals natuurlijke taalverwerking, machine learning of spraakherkenning.

Robotic Process Automation verbetert ook de werkomgeving voor de medewerkers. De robots nemen de repetitieve taken op zich die voorheen door de medewerkers werden gedaan. Op deze manier kunnen mensen zich concentreren op belangrijkere en intelligentere activiteiten, zoals klantenservice, klantervaring en het ontwikkelen van meer ideeën die de organisatie ten goede komen.
FASTPATH Automation lost uitdagingen op het gebied van robotprocesautomatisering op met behulp van innovatieve technologieën, maar ook met SCADA, PLC, DCS, batch of alternatieve managementproductiesystemen en -technologie. We zijn er ook trots op dat bij FASTPATH Automation - CoSo by AROBS, ingenieurs van Robotic Process Automation werken aan het vinden van hoogwaardige systeemintegratie voor de olie-, chemische en benzine-, biotechnologische en farmaceutische industrieën.
Evenzo bieden we kennis over diverse technologieën zoals DCS, PLC en ESD, ATEX, Wireless, ISA S88 / Batch en SIL (TUV-gecertificeerd), kennis en expertise Profibus, HART en Foundation Fieldbus. Zowel FASTPATH Automation als CoSo by AROBS en onze engineers zijn VCA-gecertificeerd.

Onze ervaring in software voor industriële procesautomatisering brengt nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. We optimaliseren hun logistiek met onze software, en we werken om tijd te winnen en om uiteindelijk de inspanning te optimaliseren om een complete bedrijf automatiseringsoplossing te leveren.

Benieuwd wat RPA voor u kan betekenen?

WIJ ZIJN SILVER UIPATH-CERTIFICAAT

RPA development coming years

RPA outsourcing trendsAccording to Gartner’s latest forecast, global revenues from robotic process automation software are expected to reach $1.89 billion in 2021, an increase of 19.5% from 2020. Despite the impact of the COVID-19 pandemic, the RPA market will continue to grow steadily annually until 2024.

COVID-19 fueled interest in RPA

Many companies have been attracted to RPA during the pandemic and subsequent recession. Gartner predicts 90% of multinationals will adopt RPA by 2022. This is because they want to digitally empower critical business processes with resiliency and scalability, while also recalibrating manual work.

Organizations will increase their RPA capacity 

Large companies are expected to triple the capacity of their RPA portfolios by 2024. This will mainly be due to large companies buying new capacity from original suppliers or other ecosystem providers.

The non-IT buyers will be the future RPA customers

As RPA gains prominence, the adoption of RPA will increase. Gartner predicts that nearly half of all RPA customers will be business buyers from non-IT organizations by 2024.

LAATSTE NIEUWS

Recente blog's

automatiseringstools
RPA is nog steeds een van de meest populaire en efficiënte automatiseringstools. Het probeert...
In deze blogpost zijn we van plan om te graven (bedoelde woordspeling) voor meer...

Benieuwd wat RPA voor u kan betekenen?

WIJ ZIJN SILVER UIPATH-CERTIFICAAT