Task Mining en Process Mining met Soroco en FastPathAutomation

Onze samenwerking met Soroco is ontstaan vanuit de strategie om best-of-breed oplossingen aan te bieden die inspelen op de toenemende behoefte van bedrijven om hun workflows te verbeteren met behulp van task- en process mining.

Met meer dan 26 jaar ervaring in het ontwikkelen van software oplossingen hebben we uitgebreide ervaring opgedaan in verschillende sectoren, waaronder logistiek, supply chain en transport, financiële diensten, verzekeringen en bankieren. Door de technologie van Soroco aan ons portfolio toe te voegen, hebben we onze dienstverlening verrijkt en de mogelijkheden voor klanten in de Benelux verbeterd.

Over SOROCO

Soroco is een deep-tech bedrijf en ook de maker van het eerste work graph platform. De missie van het bedrijf is om teams te helpen de beste resultaten te behalen door real-time, gestructureerde inzichten te bieden in hun dagelijkse werk en taken. Het bedrijf heeft kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en India en ze werken met meer dan 450 bedrijven uit 30 landen.

SorocoxFastPAthAutomation

Scout – Het eerste Work Graph Platform

Soroco’s Scout is ‘s werelds eerste work graph platform, een database met waardevolle inzichten uit het dagelijkse werk van werknemers. Dit platform stelt bedrijven in staat om hun digitale transformatie te versnellen en hun processen continu te verbeteren door middel van task mining en process mining. De work graph is een onderling verbonden opeenvolging van acties die groepen uitvoeren om de taken te voltooien. Dit is de kaart van hoe teams omgaan met digitaal werk: de verbinding van mensen, werk en technologie.

Wat Soroco’s Scout onderscheidt van andere oplossingen, is het vermogen om werkpatronen te ontdekken die specifiek zijn voor elk team en AI-gestuurde aanbevelingen voor ROI en optimalisatie aan te bieden. Specifieker: naast logs ook mouseclicks en keystrokes vast te leggen en alle handelingen van een porces inzichtelijk te krijgen.

Belangrijkste mogelijkheden 

TAAK DISCOVERY

PROCES DISCOVERY

WORKINSIGHTS

TAAK DISCOVERY
PROCES DISCOVERY
WORKINSIGHTS

Elimineer handmatige, repetitieve taken en ontdek welke gebieden kunt u optimaliseren.

Krijg volledig inzicht in de processen van uw bedrijf en ontdek hoe het werk gebeurt op zowel micro- als macroniveau.

Vindt de oorzaak van elk probleem en krijgt aanbevelingen voor procesverbeteringen en bespaar op uw automation implementatie.

en nog veel meer!

Ben je klaar om aan je automatiseringstraject te beginnen?

WERK MET ONS.

Waarom werken met Soroco en FastPath Automation

De task- en process mining tool van Soroco ondersteunt diepgaande digitale transformatie. Als je je business kent, ken je je processen; als je je processen kent, ken je de voordelen. De baanbrekende aanpak van Soroco identificeert de voordelen van het toepassen van een verscheidenheid aan veranderingshefbomen en levert gerichte programma’s op schaal.

Samen met ons ervaren FastPath Automation team staan we klaar om uw digitale transformatie te versnellen en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek de voordelen van het gebruik van de oplossing van Soroco en FastPathAutomation:

  • Geeft duidelijkheid over het gehele proces
  • Geen IT-integratie nodig
  • Beschermt de privacy van eindgebruikers
  • Vindt welke procesactiviteiten moeten worden geautomatiseerd
  • Voldoet aan de AVG

Met een duidelijk doel voor ogen kunt u processen binnen uw organisatie uitbreiden en verbeteren terwijl u zeer effectief samenwerkt. Process mining en task mining versterken compliance, automation en stimuleren strategische initiatieven.

Ben en je klaar om aan je automatiseringstraject te beginnen?

WERK MET ONS.