oplossing voor Thermo Fisher Scientific

Over de klant

FastPathAutomation is enorm trots om Thermo Fisher Scientific onder haar klanten te hebben. Thermo Fisher Scientific is de wereldleider op het gebied van laboratory services en maakt de wereld veiliger, schoner en productiever. Ze zijn gericht op het verbeteren van de gezondheid van de pacienten en verhoging van productiviteit door middel van oplossingen voor diagnostiek of onderzoek.

De eerste uitdagingen

De medewerkers van Thermo Fisher moeten dagelijks veel non-stock aankooporders verwerken. Na ontvangst van het verzoek wordt veel tijd verspild aan het verzenden van alle informatie via e-mail of zelfs handmatig registreren en goedkeuren.

Door veel non-stock inkooporderverzoeken loopt de inbox vol. Het bijhouden van een kloppende administartie van bestellingen wordt steeds uitdagender, wat uiteindelijk het hele proces vertraagd. Handmatig verwerking resultaat soms ook in invoerfouten of zelf dat deze kwijtraken, waardoor het moeilijk of onmogelijk is om het proces in de kortste en snelste tijd te voltooien. Het primaire doel van het proces is dat de inkoopafdeling de registratie en uitgifte van de inkoopnummers verzorgt.

Onze oplossing voor Thermo Fisher Scientific

In de eerste instantie had het aanvraagformulier een ingebouwde e-mailfunctie die het formulier naar een specifiek adres stuurde. Dit proces is nu geautomatiseert en bestaat uit drie hoofdonderdelen. De softeware robot controleert of er verzoeken in de e-mailinbox staan, registreert het verzoek en verzendt e-mails ter goedkeuring, zoals gedefinieerd in een door finance verstrekte matrix. In de laatste stap controleert de softwarerobot goedkeurings- of afwijzingsmails en stelt de aanvrager dienovereenkomstig op de hoogte. De resultaten zijn zodanig dat de responstijden drastisch zijn verkort. Bovendien stelde de oplossing het team in staat om zich te concentreren op andere hoogwaardige taken.

Voordelen die boekdelen spreken in tijd & geld 

 

software-robots

 

Bestanden ontbreken niet meer en het verwerken van alle aanvragen is altijd op tijd. De softwarerobot zorgt voor de informatie die wordt ontvangen, bespaart tijd en geld en elimineert de kans op menselijke fouten bij het ophalen en verwerken van informatie. Een van de belangrijkste voordelen is de toename van de productiviteit. In vergelijking met het oude systeem verwerkt Thermo Fisher Scientific nu meer aanvragen in minder tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *